Cloud

Werken in de ‘cloud’ is een term in de ICT-branche die niet meer weg te denken is. Steeds meer bedrijven werken in de cloud, omdat dit de productiviteit van de organisatie verhoogt. Uw personeel kan vanaf elke locatie met een internetverbinding aan de slag en heeft uw belangrijke gegevens direct bij de hand.

Wanneer u gegevens in de cloud opslaat, zijn die eveneens toegankelijk voor uw collega’s en kan er op een slimmere manier worden samengewerkt. Dit zijn slechts enkele voordelen van het werken in de cloud. Breunesse ICT biedt verschillende clouddiensten en kan u adviseren of werken in en met de ‘cloud’ ook voordelen voor uw bedrijf biedt.

Hosted Exchange

Omdat iedere onderneming steeds mobieler wordt, is het handig als u uw e-mail en agenda altijd bij u heeft en kunt bijwerken. Met Hosted Exchange van Tagnet is dit mogelijk en kunt u via het internet, uw smartphone of gewoon op kantoor via Microsoft Outlook bij uw agenda en e-mail. Natuurlijk heeft u ook toegang tot uw contacten en takenlijst, én kunt u deze delen met anderen. Maar er zijn meer voordelen aan Hosted Exchange, waardoor de afgelopen jaren steeds meer MKB ondernemingen hebben gekozen voor deze dienst.

Voordelen van Hosted Exchange

  • Mail, agenda en documenten delen
  • Software updates worden gedaan
  • Geen eigen servers

Office 365

Office 365 is het vertrouwde Office waar je graag mee werkt. Op je favoriete apparaten, wanneer je maar wilt en waar je ook bent. Naast vertrouwde programma’s, zoals Word en Outlook, bevat het ook apps waarmee je beter communiceert, samenwerkt en meer voor elkaar krijgt. Dankzij de flexibiliteit van de cloud kun je altijd bij je bestanden, op je computer op kantoor of je laptop thuis. Met Office 365 zijn je documenten altijd up-to-date en deel je ze waar en wanneer je maar wilt.

Bekijk de agenda’s van collega’s, zie wanneer ze online zijn en stuur ze een chatbericht. Vergader online of werk tegelijkertijd aan dezelfde documenten. Je krijgt Word, Excel, PowerPoint, Outlook en de rest van de Office-producten voor online werken. Al deze applicaties zijn automatisch up-to-date. Je krijgt support van ons supportteam en een gegarandeerde uptime van 99,9%. Met Office 365 heb je het hele jaar de beste mogelijkheden!

Bel ons op 035 54 364 06

Of neem contact met ons op via onderstaand formulier

* verplichte velden