Internet & Telecom

De internetverbinding is een belangrijk onderdeel van het bedrijfsnetwerk. Een betrouwbare en snelle verbinding vandaag de dag is essentieel binnen elke organisatie. Het is een van de basisbehoefte voor het moderne werken. Het is tegenwoordig zelfs zo dat bij een stroring uw organisatie stil komt te liggen. Een betrouwbare internetverbinding moet daarom dus zijn als water uit de kraan, wij bij Breunesse ICT snappen dat.

Wat kan Breunesse ICT voor u betekenen?

Door middel van een postcodecheck zien we meteen welke verbinding geschikt is op de desbetreffende locatie. Door samenwerkingen met maar liefst 33 leveranciers is er een ruim aanbod. Zo leveren we onder andere verbindingen van KPN, Tele 2 en Eurofiber. Afhankelijk van de uitkomsten van deze postcodecheck kan gekozen worden uit een DSL-verbinding of een supersnelle Glasvezel verbinding. Naast verbindingen leveren wij ook managed netwerkapparatuur.

Wanneer u onze ook onze VoIP diensten afneemt, dan bieden wij kwaliteitsgaranties op het spraakverkeer. Zo kunt u ervoor kiezen het gehele netwerk door Breunesse ICT te laten beheren zodat u grip hebt op uw bedrijfsnetwerk.

Bellen over Internet - VoIP

Binnen telefonie is VoIP-telefonie tegenwoordig de standaard. Het is gebaseerd op een software waarmee u een compleet virtuele telefooncentrale in huis haalt. Met een VoIP-centrale wordt de bereikbaarheid van uw bedrijf geoptimaliseerd. Zakelijk bellen, chatten via een bureautelefoon, smartphone of pc. Op kantoor, thuis én onderweg. VoIP telefonie maakt het allemaal mogelijk.

Uw telefooncentrale naar eigen inzicht inrichten

De VoIP-software is eenvoudig te beheren. Vanaf elke locatie én device heeft u toegang tot de intuïtieve gebruikersinterface.  Met alle functionaliteiten die u van een hoogwaardige telefooncentrale mag verwachten. Wilt u gesprekken laten binnenkomen met of zonder keuzemenu, gepersonaliseerde voicemailboxen, wachtrijsystemen, thuiswerk mogelijkheden, digitale secretaresse, conferencecall, het kan allemaal. Het belplan is geheel naar eigen wensen in te vullen

Bel ons op 035 54 364 06

Of neem contact met ons op via onderstaand formulier

* verplichte velden