Camerabeveiliging

Camerabeveiliging voor thuis of bedrijf

Bent u op zoek naar goede camerabeveiliging voor thuis of uw bedrijf, binnen of buiten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij weten namelijk als geen ander hoe belangrijk het is om goede camerabewaking thuis of in een bedrijf te hebben.

  • Professionele installatie met een sterke nadruk op service en kwaliteit
  • Moderne HD tot 4k camerasystemen die gebruikmaken van de laatste technologie
  • Camerabeelden 24 uur per dag opnemen en terugkijken
  • Beelden live bekijken via een monitor, telefoon of tablet
  • Overal en altijd zicht op uw huis of bedrijfslocatie

Camerabewaking

Overweegt u om een camerasysteem te kopen, maar weet u niet precies welk systeem bij uw situatie past? Wij helpen u de juiste keuze te maken. Onafhankelijk en objectief.

Breunesse ICT biedt een breed assortiment aan topmerken voor optimale veiligheid in en rond uw woning of bedrijfspand. Zo hoeft u zich niet langer zorgen te maken om uw veiligheid.

Haarscherpe beelden

Op een innovatieve manier de veiligheid vergroten in en rond uw woning of bedrijf; dat is de missie van Hikvision. Voor elke ruimte en situatie is er een geschikte camera te vinden in ons ruime aanbod. U kiest het beste van het beste met de Hikvision ColorVU camera’s. Deze kunnen – zelfs bij zeer weinig licht – een kleurenbeeld creëren. Wilt u meer weten over de Hikvision videobewaking? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan voor u klaar met uitgebreid advies!

Interesse? Bel ons op 035 54 364 06

Of neem contact met ons op via onderstaand formulier

* verplichte velden