Bescherm uw bedrijfsprocessen en data tegen cyber aanvallen

Twijfelt u aan de beveiliging van uw computers, internet of data, ofwel uw ICT security? Hoe kwetsbaar is uw organisatie bijvoorbeeld voor de dreiging van een hack en de operationele, financiële en reputatie gevolgen? Of bent u bijvoorbeeld bang voor ransomware, malware, phishing of menselijke fouten?

Breunesse ICT helpt met cyber security oplossingen uw systemen, netwerken, apparaten, programma’s en data beschermen tegen digitale aanvallen en online bedreigingen.

Backups via Acronis Cyber Protect

Helaas betekent het opslaan van data in de cloud via Microsoft 365 of Google OneDrive niet automatisch ook een data backup. Acronis Cyber Protect is hiervoor wel een goede optie met bovendien extra mogelijkheden om per bestand data uit tussentijdse versies terug te halen.

Verder omvat Acronis Cyber Protect ook opties voor de backup van uw servers, personal computers, tablets en mobieltjes.

Internetbeveiliging via ESET en EVI

De meerlagige beveiliging van ESET Internet Security beschermt u tegen de vele online bedreigingen met antivirus, antispyware en een ransomware schild. Deze geavanceerde automatische veiligheidsscans stellen ons ook in staat om proactief systeembeheer op afstand te verrichten en voortijdig in te grijpen.

Op onze internet aansluitingen kunnen we ook EVI activeren: Extra Veilig Internet voor een beveiligde internet verbinding. EVI beschermt automatisch tegen malware, ransomware en virussen als u op een onveilige website komt. Het werkt op alle laptops, smartphones, printer, beveiligingscamera’s en andere apparaten die zijn verbonden met het vaste netwerk.

Ook sector en systeem specifieke ICT security

Voor professionals in de zorg en publieke sector ondersteunen wij bijvoorbeeld ook ZorgMail. Via ZorgMail kunnen ketenpartners, zorgprofessionals, bedrijfsgezondheidsdiensten en gemeenten beveiligd en eenvoudig vertrouwelijke cliënt gegevens uitwisselen via informatiesystemen, e-mail en chat.

En wij helpen bijvoorbeeld ook Two-Factor Authentication (2FA) instellen op uw Microsoft 365 omgeving. Hiermee voegt u een extra beveiligingslaag toe aan de aanmelding op uw Microsoft 365 account.

Zo kunnen wij indien nodig cyber security maatwerk ondersteunen voor specifieke bedrijfssectoren of ICT systemen.

    Contact over cyber security?

    Bel 035 54 364 06 of stuur een bericht, wij reageren binnen 1 werkdag.