Haperende en trage internet verbinding?

Heeft u een haperende internet verbinding die vaak weg valt en is uw internet traag? Een betrouwbare en snelle internet verbinding is een cruciaal onderdeel van uw bedrijfsnetwerk en de basis voor het moderne online werken.

Stabiele en snelle DSL- en glasvezel internet verbindingen

Breunesse ICT levert afhankelijk van uw postcode zakelijke DSL- en glasvezel internet verbindingen. Via een postcodecheck zien we direct welke internet verbindingen beschikbaar zijn op uw bedrijfslocatie(s).

Ons ruime aanbod in prijs en snelheid van internet aansluitingen omvat vele internet service providers. Zo leveren we onder meer betrouwbare en snelle DSL- en glasvezel internet aansluitingen van KPN, Tele2 en Eurofiber.

Naast uw internet verbinding kunnen we bovendien de benodigde managed netwerk apparatuur en andere hardware leveren en voor u beheren. En als u ook VoIP telefonie via internet bij ons afneemt, bieden wij kwaliteitsgaranties op uw spraakverkeer. Zo kunt u het gehele systeem- en netwerkbeheer voor al uw werkplekken door ons laten verzorgen voor een zorgeloze continue bedrijfsvoering.

Contact over uw internet aansluiting?

Bel 035 54 364 06 of stuur een bericht, wij reageren binnen 1 werkdag.