Altijd en overal toegang tot uw gepersonaliseerde online werkplek

Werken in de cloud geeft uw medewerkers op een eenvoudige manier beveiligde toegang tot een scala aan internetapplicaties en online opslagen data. Via onze flexibele cloud oplossingen besparen zowel kleinere als grotere organisaties op IT investeringen. En in de cloud werkt u bovendien slimmer en veiliger dan via eigen IT systemen.

Breunesse ICT creëert namelijk gepersonaliseerde online werkplekken die altijd en overal beschikbaar zijn. En deze gehuurde virtuele systemen beheren we ‘onder water’ zodat uw applicaties en beveiliging ook altijd up-to-date zijn.

Efficiënt online samenwerken in de cloud

Via online werken in de cloud heeft uw bedrijf een beveiligde plek op het web voor uw applicaties en opslag. Zo kunt u efficiënt online data, bestanden, agenda’s of bijvoorbeeld ook interne websites bewerken en met collega’s delen. Via toegangsniveaus bepaalt u zelf wie tot wat toegang heeft, terwijl wij zorgen dat uw systeem veilig is en up-to-date blijft.

Zo heeft u via Microsoft Outlook bijvoorbeeld onderweg op uw telefoon, thuis op uw laptop of op uw kantoor desktop altijd toegang tot uw e-mail, agenda, takenlijst, contacten en bestanden. Ook kunt u deze delen met collega’s. En natuurlijk zijn in de cloud zo ook al uw andere vertrouwde Microsoft 365 apps altijd en overal onder handbereik voor productiviteit – Word, Excel en PowerPoint – en samenwerking – Teams en SharePoint.

Veilige en flexibele online opslag en backup in cloud

Opslaan in de cloud betekent opslag op een virtuele serverruimte. Daarmee is de kans op downtime sterk kleiner en kunt u flexibel opschalen bij groei of juist afschalen indien gewenst. En de zekerheden van een veilige cloudomgeving betreffen uiteraard ook de veiligheid van documenten en data met gevoelige informatie voor concurrenten of de privacy van klanten.

Voordelen van onze cloud diensten

  • ✔ Altijd en overal toegang tot uw internetapplicaties en bestanden.
  • ✔ Efficiënt online agenda’s, data en bestanden bewerken en met toegangsniveaus delen met collega’s.
  • ✔ Altijd up-to-date applicaties en beveiliging met minder downtime.
  • ✔ Niet de hoge investeringen van een eigen IT infrastructuur.
  • ✔ Flexibel opschalen bij bedrijfsgroei of juist afschalen en ook hybride cloud oplossingen naast bestaande legacy systemen.

Contact over werken in de cloud?

Bel 035 54 364 06 of stuur een bericht, wij reageren binnen 1 werkdag.