Wanneer systeembeheer & netwerkbeheer uitbesteden?

Heeft u terugkerende ICT problemen binnen uw bedrijf? Ligt het netwerk bijvoorbeeld vaak plat? Of werkt wifi niet? Komt e-mail niet aan? Functioneren printers niet? Synchroniseert Onedrive niet? Of twijfelt u aan uw ICT security? Als systeem- en netwerkbeheerder lossen wij het snel voor u op. Direct op afstand, indien nodig ook op locatie.

Breunesse ICT brengt uw server, internet, telefonie, printers, cloud diensten en data samen in één stabiel netwerk en beheert en support dit op efficiënte wijze. Zo zorgen wij dat uw complete spraak- en dataverkeer vlekkeloos verloopt.

Werkplek- & systeembeheer

Via werkplekbeheer zorgen we dat uw computers altijd en overal goed werken. En via systeembeheer zorgen we dat al uw ICT doet wat het moet doen.

Zo verzorgen we de juiste instellingen en toegang plus updates van besturingssystemen en andere software, hardware installatie en onderhoud, backups van gegevens en uiteraard beveiliging van al uw ICT en data.

Daarbij regelen we dit beheer vaak ‘onder water’. Daarmee bedoelen we dat we applicaties of systemen updaten, terwijl uw medewerkers gewoon doorwerken. Pas als alles is bijgewerkt geven we een seintje.

Voor klanten met een ICT service contract werken we zelfs proactief aan systeembeheer op afstand. Daardoor weten we vaak al eerder dan de klant zelf dat iets niet goed functioneert. Zo kunnen we nog voordat problemen echt ontstaan al werken aan de oplossing.

Ook kunnen uw medewerkers persoonlijk met hun vragen en problemen terecht bij onze ICT Helpdesk voor remote ICT support.

Server- & netwerkbeheer

De eigen server is bij veel bedrijven al verruild voor opslag in de cloud, terwijl het netwerk bezig is aan eenzelfde opmars. De norm is draadloos werken, en het netwerk en de server zorgen ervoor dat uw medewerkers overal kunnen werken en communiceren. Zo garandeert ons serverbeheer en netwerkbeheer de continuïteit van uw bedrijf.

Contact over systeembeheer?

Bel 035 54 364 06 of stuur een bericht, wij reageren binnen 1 werkdag.