systeembeheerder netwerkbeheerder

Breunesse ICT bedrijf

Persoonlijke ICT beheer & support vanuit Baarn

Breunesse ICT is een one-stop-shop ICT bedrijf voor middelkleine tot middelgrote MKB organisaties. Ondernemingen met één of meerdere vestigingen in de regio Gooi & Eemland.

Vanuit Baarn bedienen wij met een persoonlijke touch klanten met circa 5 tot 50 medewerkers, onder wie regelmatig ook vrijwilligers. Wij helpen vooral organisaties die actief zijn in bijvoorbeeld zorg, finance en andere persoonlijke en zakelijke dienstverlening.

Onze ICT Helpdesk heeft meerdere aanspreekpunten met wie u direct persoonlijk contact kunt opnemen voor remote ICT support. Daarbij nemen wij uw computer op afstand over. En door onze regionale focus op Baarn, Soest, Amersfoort, Hilversum, Bussum en directe omgeving kunnen wij indien nodig altijd ook snel bij u op locatie zijn.

Voor klanten met een ICT service contract werken we ook proactief aan remote ICT beheer. Daardoor weten we vaak al eerder dan de klant zelf dat iets niet goed functioneert. En zo kunnen we direct nog voordat problemen echt ontstaan al werken aan de oplossing.

Vragen?

Bel 035 54 364 06 of stuur een bericht, wij reageren binnen 1 werkdag.

* verplichte velden