Al uw computers en andere hardware
op maat zonder zorgen

De juiste hardware staat aan de basis van uw ideale online werkplek met een betrouwbaar bedrijfsnetwerk. Alleen, er zijn zeeën aan hardware aanbod met oceanen aan specificaties. Hoe navigeert u in deze woelige en troebele hardware wateren met al zijn verscheidenheid aan computers, laptops, tablets en benodigde randapparatuur?

Breunesse ICT loodst u met hardware advies op maat naar de juiste koers voor uw bedrijfssituatie. En wij helpen u deze koers ook zonder zorgen houden via hardware installatie, beheer en onderhoud.

Na advies ook snel aan de slag via hardware installatie

Want aan welke specificaties moeten uw laptops of PC’s eigenlijk voldoen? En werken deze computers dan ook goed met de systemen en netwerken die u al gebruikt? En kunt u dan ook met meerdere beeldschermen werken? Of overal hybride werken in de cloud vanaf een telefoon, tablet of laptop?

Breunesse ICT biedt u een volledig assortiment hardware dat past bij uw bedrijfsvoering, van computers tot netwerk- en andere randapparatuur. Of het nu gaat om PC’s, laptops, thin clients of tablets. Servers of NAS storage. Monitoren, printers of scanners. Switches, routers, hubs of netwerkkaarten. Of VoiP telefoons of IP-beveiligingscamera’s.

We adviseren u graag over de meest passende hardware oplossing voor uw bedrijfsvoering. Daarbij adviseren we leveranciersonafhankelijk uitsluitend A-merk hardware. Indien gewenst, kunnen we deze ook leveren tegen goede prijzen. Ook helpen we uiteraard graag bij de hardware installatie, zodat u ook snel aan het werk kunt.

Hierbij kunnen we bijvoorbeeld ook de configuratie van Microsoft 365 en beveiligingssoftware verzorgen, het overzetten van uw software en bestanden, maar ook uw internetverbinding.

Vervolgens kunnen we uw oude computer professioneel leegmaken zodat uw data niet in verkeerde handen kan vallen. Ook kunnen we oude hardware laten recyclen via onze deelname aan het Wecycle programma.

Continuïteit geborgd via hardware beheer en onderhoud

Om de prestaties van uw computers en andere hardware te kunnen blijven garanderen, moeten deze ook goed worden onderhouden. Bij een ICT service contract omvat ons beheer zelfs een jaarlijkse servicebeurt bij u op locatie voor uw PC’s, laptops en andere apparatuur.

Ook kunnen wij een eventuele garantieafhandeling verzorgen of computer reparaties buiten een garantietermijn. Bij reparaties die langer dan 24 werkuren duren, bieden we ingeval van een ICT service contract een vervangende PC of laptop aan. Zo kunnen uw medewerkers hun werk gewoon blijven uitvoeren.

Voordelen hardware via ons

  • ✔ Onafhankelijk hardware advies op maat voor uw bedrijfsvoering.
  • ✔ Snel aan de slag via de installatie van desktop computers, laptops en tablets inclusief het overzetten van uw software en bestanden.
  • ✔ Ook continuïteit geborgd via hardware beheer en onderhoud.
  • ✔ Indien nodig ook garantieafhandeling voor kapotte hardware.
  • ✔ Buiten de garantie kunnen wij de reparatie van uw PC, laptop of tablet ook zelf verzorgen inclusief een vervangende computer.

Contact over uw hardware?

Bel 035 54 364 06 of stuur een bericht, wij reageren binnen 1 werkdag.