Van webdesign tot webdevelopment en webhosting

Wilt u een nieuwe website of webshop op maat laten maken in uw eigen huisstijl? Een aansprekende moderne website als uw online visitekaartje? Of zelfs een goed converterende webshop als uw digitale business.

Breunesse ICT ontwerpt, ontwikkelt en host professionele WordPress websites en WooCommerce webshops die passen bij uw bedrijfsdoelen. Van kleine websites voor lokale ondernemers tot meertalige internationale webshops.

Gebruiksvriendelijk webdesign met uitstraling

Als duidelijk is welke functionaliteiten en elementen nodig zijn om uw doelstellingen te behalen, starten we met de webdesign fase. Bij het ontwerpen van uw website of webshop gaat het in het bijzonder om uw unieke grafische vormgeving, een overzichtelijke lay-out van de webpagina’s en soepele gebruikerservaring.

Hoe uw informatie in het webdesign wordt gepresenteerd, is immers cruciaal voor een website of webshop die aansluit op uw gewenste uitstraling. En bovenal conversiegerichtheid en gebruiksvriendelijkheid. Hierbij is uw webdesign standaard responsief en past het zich zo automatisch aan de schermafmetingen van het apparaat van uw bezoeker.

Uiteraard wordt u als klant volledig meegenomen in dit ontwerpproces en bent u altijd in de gelegenheid om tijdig feedback te geven.

Als uw webdesigner en webdeveloper werken wij waar gewenst natuurlijk ook flexibel samen met uw eigen grafisch ontwerper, copywriter, fotograaf of online marketing specialist. Desgewenst kunnen wij deze en andere specifieke experts ook uit ons eigen netwerk bij u voordragen en/ of voor u aansturen.

Snelle webontwikkeling via WordPress en WooCommerce

In de vervolgfase van webdevelopment wordt uw website of webshop vervolgens ook echt door ons gebouwd. Hierbij ontwikkelen we uw website met WordPress en uw webshop met WooCommerce snel en professioneel op maat.

WordPress is ‘s werelds meest gebruikte en bovendien gratis content management systeem voor websites. Dit krachtige en SEO-vriendelijke CMS is ook een gebruiksvriendelijk platform voor het eenvoudig toevoegen of updaten van al uw content. Hierbij is WooCommerce de e-commerce plugin van WordPress voor uw online winkel.

WordPress en WooCommerce zijn continu in ontwikkeling. Een wereldwijd netwerk aan webdevelopers werkt aan de basis en extra plugin functionaliteiten. Een goede website blijft immers ook in ontwikkeling. En ook wij blijven voor u klaarstaan. Voor updates, back-ups, bescherming tegen hackers, doorontwikkeling en ingeval van een probleem.

Webhosting inclusief e-mail

Via onze webhosting wordt uw website of webshop voor uw bezoekers altijd snel geladen en beveiligd met een SSL certificaat. Hierbij kunnen we ook de registratie en het beheer van uw domeinnamen voor u verzorgen. Uiteraard kunt u dan ook direct professioneel en veilig e-mailen met uw eigen domeinnaam, desgewenst ook via Microsoft 365.

Bekijk ook eens ons overzicht van recente WordPress website en WooCommerce webshop projecten.

Contact over uw website of hosting?

Bel 035 54 364 06 of stuur een bericht, wij reageren binnen 1 werkdag.