Webdiensten

Breunesse ICT voorziet in vele diensten die met het bouwen, onderhouden & hosten van websites te maken hebben.

Sinds het ontstaan van het internet is het aantal websites / webapplicaties explosief toegenomen. Hieruit is een aantal disciplines ontstaan waarvan wij er ook een paar doen.

  • Webdesign – het grafisch ontwerpen van websites.
  • Webdevelopment – het technisch uitschrijven van het ontwerp van de website.
  • Webhosting – het plaatsen van de website op een plekje van onze server(s).
  • Domeinregistratie – het vastleggen en beheren van uw domeinnaam.
  • E-mail – het mogelijk maken dat u kunt mailen via onze eigen servers of via Office 365.

Ontwerpen van websites

Webdesign & Grafisch ontwerp

Bent u op zoek naar een professioneel website-ontwerp? Waarin nagedacht is over het doel en toekomstplannen? Wij hebben ruime ervaring met het bouwen van websites. Het ontwerp van een website is een specialisme. Naast de gecompliceerde technische bouw van een website heeft u ook te maken met hoe gebruiksvriendelijk uw website is.

In de ontwerpfase hebben we met u regelmatig contact zodat u uw wensen duidelijk in kaart kunt brengen. Het ontwerp is klaar als ú tevreden bent!

Klik hier om onze recente projecten te bekijken. Sommige zijn door ons zelf ontworpen, Andere door een grafisch ontwerper met wie we samenwerken.

Talen, technieken & platformen die we gebruiken

HTML – CSS – Javascript – PHP – MySQL – WordPress – Woocommerce

Technisch ontwikkelen van websites

Webdevelopment

Is u website eenmaal ontworpen (of heeft uzelf of een grafisch ontwerper een ontwerp gemaakt). Dan moet het geheel uitgewerkt worden. Wij vergelijken het altijd met het tuinontwerp, als deze gemaakt is kan de hovenier aan de slag voor de realisatie ervan.

Van website tot webshop, wij kunnen dit voor u uitwerken. We kunnen dit doen met gebruik van het opensource platform WordPress / Woocommerce. Maar ook helemaal vanaf niks opbouwen is mogelijk.

Klik hier om onze recente projecten te bekijken, er staat ook bij op welk platform dit gebouwd is, en welke technieken er gebruikt zijn.