E-mail wordt steeds belangrijker, maar toch is het vaak net even pakkender en effectiever als je iets afdrukt. In bedrijven is een printer dan ook een onmisbaar onderdeel van de werkomgeving. Daarom is Breunesse ICT de samenwerking aangegaan met het bedrijf Brother, wij bieden geheel ontzorgd printen aan, zonder vaste kosten. Je betaald alleen voor wat je geprint hebt.

Behalve het afdrukken van documenten, nemen Brother all-in-ones een centrale rol in, in je documentenstroom. Ze kunnen bestanden direct in de cloud voor je zetten, tekstherkenning voor je uitvoeren en nog veel meer. Uiteraard bieden ze ook een cartridges met een optimale capaciteit voor perfecte afdrukken. Ondanks dat komt er een moment dat de toner of inkt op is. Om je tegen optimale kosten te laten afdrukken biedt Brother haar MPS Cloud-oplossing. Daarmee maak je prints tegen de laagste kosten met optimaal gemak.

Alleen betalen voor wat je daadwerkelijk afdrukt

De meeste bestaande Managed Print Service systemen zijn relatief duur omdat de printers in een lease contract zitten en je dus maandelijks hoge kosten hebt ook al print je helemaal niets.

Wil je liever geen vaste maandelijkse kosten, dan heeft Brother de perfecte propositie voor je: Je koopt de printer en betaalt alleen wat je daadwerkelijk afdrukt. Print je niets, dan betaal je ook niets. Als je wel print profiteer je echter wel van een lage prijs per afdruk. Op het moment dat je een toch andere printer wil gaan gebruiken, dan maak je ook geen kosten.

Zijn er nieuwe supplies nodig voor je printer, dan worden ze automatisch naar je toegestuurd. Je hoeft ze dus niet meer zelf te bestellen óf naar de winkel te gaan. Ook hoef je niet zelf een voorraad aan te houden van cartridges. Je krijgt ze altijd op tijd aangeleverd. Via de MPS Cloud kun je ook zelf zien hoeveel afdrukken afdrukjes je maakt.

Zo heb je alles onder controle. Elk contract wordt afgesloten inclusief service. Mocht er een probleem zijn met de printer, dan heb je recht op Next Business Day-service. Er staat dan de volgende werkdag een servicemonteur bij je op de stoep en lost de problemen voor je op. Een ander voordeel van dit systeem is dat ook de afvalstromen zijn inbegrepen. De cartridges worden op duurzame wijze verwerkt waardoor je CO2-footprint wordt beperkt.

Interesse? Bel ons op 035 54 364 06

Of neem contact met ons op via onderstaand formulier

* verplichte velden

Leave a reply