Voor een dierenartsenpraktijk hebben we een koppeling gemaakt van onze VoIP omgeving met zijn veterinaire praktijkmanagementsysteem IDEXX Animana. In de praktijk betekend dit dat als er gebeld word, er een pop-up op zijn computer / laptop verschijnt met een link naar de klantkaart van de beller. Met één druk op de knop word het patiëntendossier van de bellende klant geopend.

Telefoonintegratie met IDEXX Animana: ‘Als elke seconde telt…’

ANIMANA
Animana is de snelstgroeiende leverancier in de softwaremarkt voor dierenartsen met webgebaseerde software. We lopen voorop in innovatie en streven ernaar de beste support te leveren. In 5 jaar tijd werkt nu zon 45% van alle Nederlandse dierenartsen met Animana ASP voor het bijhouden van patiëntendossiers, financiële afhandeling, statistieken, database marketing etc. Animana wil voor elke dierenarts in elk land de meest populaire en vernieuwende oplossing te zijn.

Animana heeft als doel het management, de marketing en communicatie van de dierenartsenpraktijk te optimaliseren. Het team bestaat uit 10 personen met deels een diergeneeskundige of veterinaire achtergrond . Hierdoor zijn wij in staat om snel de link te leggen met de veterinaire praktijk.

Interesse? Bel ons op 035 54 364 06

Of neem contact met ons op via onderstaand formulier

* verplichte velden

Leave a reply